State of the Art «Αναισθησία και Εγκέφαλος»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες της Διημερίδας με θέμα: State of the Art «Αναισθησία και Εγκέφαλος» που θα πραγματοποιηθεί 9-10 Ιουνίου 2017, στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Astir.

Η Διημερίδα αυτή με Πανελλήνια συμμετοχή, της οποίας το επιστημονικό πρόγραμμα επιμελείται η Πανεπιστημιακή Κλινική Αναισθησιολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σκοπό έχει την ενημέρωση ιατρών, φοιτητών και νοσηλευτών πάνω στις νεότερες εξελίξεις στο διεγχειρητικό monitoring της εγκεφαλικής λειτουργίας καθώς και ό, τι νεότερο για την επίδραση της αναισθησίας στην λειτουργία του εγκεφάλου.

Βασική επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής είναι η ενημέρωση αυτή να πραγματοποιηθεί μέσα από μια διαδραστική επαφή μεταξύ των συμμετεχόντων και των εκλεκτών ομιλητών που θα αναπτύξουν τα διάφορα θέματα.

Σας καλωσορίζουμε όλους στην όμορφη Αλεξανδρούπολη.